Het vinden van een betaalbare bestaande of nieuwe woning is op vandaag niet altijd eenvoudig. Renoveren of aanpassen van uw bestaande woning is vaak voordeliger dan verhuizen. Door veranderde regels en wetten bent u wellicht genoodzaakt om uw huidige woning aan te passen aan deze tijd. Te denken valt aan energiezuinige maatregelen of het renoveren van uw woonkamer, badkamer of keuken volgens de huidige trends. Wellicht is het vergroten van de woonkamer en/of keuken of een uitbreiding van de zolder gewenst. Voor al deze aanpassingen is het belangrijk om een gedegen en vertrouwde aannemer uw renovatiewensen of uitbreidingen te laten uitvoeren.

Gé Zet Bouw BV is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen- en verbouwen van particuliere woningen. Wij verzorgen uw woninguitbreiding of realiseren uw complete nieuwbouwwoning. Samen met gerenommeerde architecten in Limburg kunnen wij uw wensen ten uitvoer brengen. Bij ons wordt Kwaliteit nog echt met een hoofdletter geschreven.

Corona-update:

Ook wij hebben te maken met de regelgevingen en beperkingen die worden opgelegd door de overheid. Voor ons staat de gezondheid van zowel ons eigen personeel als van onze klanten voorop. Op dit moment werken wij gewoon door. Onze mensen werken in kleine teams van maximaal 2 personen. Hierbij houden wij de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht. Ook kunt u ons kantoor gewoon bereiken om een afspraak in te plannen om uw wensen te bespreken, zodat wij u een maatwerkofferte kunnen aanbieden. Ook hier zullen wij geen handen schudden en gepaste afstand aanhouden. Gelieve een geplande afspraak te verzetten als u gezondheidsklachten ondervindt. Ons kantoor heeft tijdens deze crises aangepaste openingstijden, deze vindt u bij de contactgegevens. Gezondheid voor allen en veel sterkte wensen wij u de komende weken.

Het Ge-Zet team