Het vinden van een betaalbare bestaande of nieuwe woning is op vandaag niet altijd eenvoudig. Renoveren of aanpassen van uw bestaande woning is vaak voordeliger dan verhuizen. Door veranderde regels en wetten bent u wellicht genoodzaakt om uw huidige woning aan te passen aan deze tijd. Te denken valt aan energiezuinige maatregelen of het renoveren van uw woonkamer, badkamer of keuken volgens de huidige trends. Wellicht is het vergroten van de woonkamer en/of keuken of een uitbreiding van de zolder gewenst. Voor al deze aanpassingen is het belangrijk om een gedegen en vertrouwde aannemer uw renovatiewensen of uitbreidingen te laten uitvoeren.

Gé Zet Bouw BV is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het bouwen- en verbouwen van particuliere woningen. Wij verzorgen uw woninguitbreiding of realiseren uw complete nieuwbouwwoning. Samen met gerenommeerde architecten in Limburg kunnen wij uw wensen ten uitvoer brengen. Bij ons wordt Kwaliteit nog echt met een hoofdletter geschreven.

Let op: Gezien onze huidige orderportefeuille vragen wij u rekening te houden met een start van de werkzaamheden over 6 tot 12 maanden. Iedere opdracht, hoe klein of groot deze ook is, verdient dezelfde aandacht en kwaliteit. Wij verzorgen graag uw bouwwensen, van u vragen wij slechts wat geduld.

Corona-update:

Ook wij hebben te maken met de regelgevingen en beperkingen die worden opgelegd door de overheid. Voor ons staat de gezondheid van zowel ons eigen personeel als van onze klanten voorop. Op dit moment werken wij gewoon door. Ook kunt u ons kantoor telefonisch bereiken om een afspraak op locatie, in te plannen. Tijdens deze afspraak brengen wij uw wensen zo goed mogelijk in kaart zodat wij een maatwerkofferte kunnen opstellen. Tijdens deze locatie-bezoeken zullen wij geen handen schudden en gepaste afstand aanhouden. Wij vragen u met maximaal 2 personen bij de afspraak aanwezig te zijn. Gelieve een geplande afspraak te verzetten als u gezondheidsklachten ondervindt.